BEKÆMPELSE AF BOREBILLER OG ANDRE BILLER

Er din ejendom blevet angrebet af biller? Så er det en god ide at handle hurtigt og få bekæmpet borebillerne eller andre biller, da de formerer sig lynhurtigt og problemet kan derfor hurtigt eskalere. Hos Komplet Skadedyrsservice tilbyder vi hurtig og professionel bille bekæmpelse, der effektivt kommer problemet til livs. Vi tilbyder bille bekæmpelse til virksomheder, institutioner, boligselskaber og private boligejere i Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Ring til os på telefon 23 70 01 52 og få yderligere informationer om fx brødbille eller bekæmpelse af borebiller.

Kontakt os

Jeg er ikke en robot

 

METODEN AFHÆNGER AF ARTEN

Ordet ’bille’ dækker over en række forskellige arter af insekter, der agerer forskelligt. Metoden til at opnå en effektiv bekæmpelse afhænger derfor af hvilken bille, der er tale om. For at kunne afgøre, hvilken type bille, du er angrebet af, kommer vi ud og foretager en gratis inspektion af det angrebne område. Er du eksempelvis under angreb fra borepiller, giver vi dig god og nyttig rådgivning til, hvordan den bedste bekæmpelse udføres – og vi kan være hos dig inden for ganske kort tid. Ring til os, uanset, om det drejer sig om brødbiller, borebiller eller en helt 3. slags.

KOM PROBLEMET HELT TIL LIVS

For at komme problemet helt til livs, kan det være nødvendigt at udføre mere end én bekæmpelse. Vores bekæmpelse indebærer derfor ofte en række servicebesøg, hvor vi efter hvert besøg udformer en skriftlig rapport. I denne kan du se, hvad vi har udført, mens vi har været på din ejendom.

HAR DU BILLER I DIN LEVNEDSMIDDELVIRKSOMHED?

Biller og andre kryb er et stort problem i alle virksomheder, men de er særligt et problem i virksomheder, hvor der er fødevarer involveret. Med over 30 års erfaring inden for skadedyrsbekæmpelse, har vi udviklet særligt hurtige, effektive og professionelle metoder samt teknikker til bille bekæmpelse. Vi kan derfor hurtigt og effektivt fjerne biller og lignende fra fødevareproduktioner. Vi udformer efter vores bekæmpelse gerne en rapport, der kan bruges i forbindelse med virksomheds egenkontrol.

BESTIL BEKÆMPELSE AF BOREBILLER ELLER ANDRE BILLER

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for bl.a. husbukke, brødbiller, borebiller bekæmpelse? For eksempel hvordan vi gør, hvor hurtigt det er overstået, hvad det koster eller noget helt andet? Så ring til os på telefon 23 70 01 52 eller skriv til js@kompletservice.dk Vi er din samarbejdspartner, hvis du står i problemer med borebiller Amager eller i resten af hovedstadsområdet/Nordsjælland.

Skriv til os

23700152