Offentlige Institutioner

SKADEDYRSBEKÆMPELSE TIL ERHVERV

Vi tilbyder en professionel og autoriseret bekæmpelse af skadedyr til virksomheder i Nordsjælland og København. Vi har en meget stor og grundig erfaring og viden inden for branchen, og vores mål er konstant at yde branchens bedste og mest kundevenlige service. Med vores store viden og erfaring med det enkelte skadedyrs biologi, foretager vi en bekæmpelse, der skaber skadedyrsfrie miljøer hos vores kunder.

Kontakt os i dag på telefon 23 70 01 52 og bestil en hurtig og diskret skadedyrsbekæmpelse til erhverv.

BEKÆMPELSE I LEVNEDSMIDDELVIRKSOMHEDER

I levnedsmiddelvirksomheder er insekter af enhver art uacceptable. Det kan bl.a. være kakerlakker, møl, fluer eller biller. Under alle omstændigheder er viden om insekterne vejen til den rette bekæmpelse og forebyggelse. Komplet Skadedyrsservice er i besiddelse af denne viden og løser opgaver af enhver art.

Kontakt os

Jeg er ikke en robot

 

ELEKTRISKE INSEKTFANGERE

Vi har et omfattende sortiment af elektriske insektfangere, der passer til ethvert miljø. De kan blandt andet anvendes i fødevare- og medicinalproduktioner, industrikøkkener, kantiner eller restaurationer og receptioner.

VI DOKUMENTERER VORES ARBEJDE

Vores dokumentation omfatter som minimum en skriftlig rapportering efter hvert servicebesøg. Vi tilbyder også gerne at levere en udvidet dokumentation, der kan indgå som en del af virksomhedens egenkontrol.

FÅ EN FAST SERVICEAFTALE

Vi tilbyder skadedyrsbekæmpelse med en fast årlig serviceaftale, hvor vi kommer på besøg med aftalte intervaller. Det er forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvor mange besøg der er brug for årligt, og vi sammensætter derfor altid en serviceaftale, der er specifikt tilpasset til den enkelte virksomheds behov.

KONTAKT KOMPLET SKADEDYRSSERVICE

Er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud på en skadedyrsbekæmpelse til erhverv, eller har du spørgsmål til vores bekæmpelse? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 23 70 01 52 eller via vores kontaktformular, hvor vi står klar til at tage imod din henvendelse.

Skriv til os

23700152