BEKÆMPELSE AF MYRER I NORDSJÆLLAND OG STORKØBENHAVN

Har du problemer med myrer i dit hjem, virksomhed, boligforening eller institution? Så tilbyder vi en effektiv og grundig myrebekæmpelse. Vi har over 30 års erfaring med skadedyrsbekæmpelse, og vi udfører professionel myrebekæmpelse til en konkurrencedygtig pris. Vi har det rette udstyr til at udføre en effektiv bekæmpelse af myrer lige meget, om de gemmer sig under gulvet, terrassen eller et helt tredje sted. vi holder os opdaterede på den nyeste viden inden for bekæmpelse af skadedyr og vi anvender altid de nyeste og mest miljøvenlige metoder. Vores medarbejdere er veluddannede og kompetente og giver dig branchens bedste kundeservice.

Bestil en professionel bekæmpelse af myrer i Storkøbenhavn eller Nordsjælland i dag på telefon 23 70 01 52.

Kontakt os

Jeg er ikke en robot

 

BEKÆMP MYRERNE FØR, AT DE LAVER STORE SKADER

Myrer kan hurtigt forvandle sig til skadedyr og lave store skader på de angrebne områder. De kan fx hurtigt underminere en terrasse, så fliserne bliver skæve og ødelagte. Vælger myrerne at trænge helt ind i huset, kan de ofte findes i køkkenskabe med madvarer eller i bryggerset. De kan også bosætte sig under fundamentet eller gulve, hvor de kan overvintre.

Den eneste metode til at bekæmpe myrer en gang for alle er at ødelægge myreboet, så både æg, pupper og myredronningen bekæmpes. En myredronning kan nemlig blive op til 10 år gammel og en myrekoloni kan bestå af helt op til 10.000 myrer, og hvis et myrebo først er etableret i huset, vender problemet tilbage igen og igen, hvis det ikke bekæmpes på den rette måde. Har du myreproblemer i huset, er det derfor afgørende, at du henvender dig med det samme og får igangsat effektiv bekæmpelse. Ellers kan problemet hurtigt vokse dig over hovedet.

SLIP FOR MYRER I FREMTIDEN

For at undgå, at det bekæmpede område bliver angrebet af myrer igen, er det nødvendigt, at der laves en løbende opfølgning på bekæmpelsen. Det kan ske via nogle rutiner og procedurer, der skal gentages for at sikre, at myrerne ikke kommer på besøg igen. Efter vi har udført en bekæmpelse af myrer i Storkøbenhavn eller Nordsjælland, rådgiver vi altid vores kunder i, hvad de kan gøre for at forebygge et fremtidigt angreb.

BESTIL PROFESSIONEL BEKÆMPELSE AF MYRER

Kontakt os på telefon 23 70 01 52 eller send en mail til js@kompletservice.dk og indhent et tilbud på bekæmpelse af myrer i Nordsjælland eller København. Vi ser frem til at modtage din henvendelse og hjælpe dig af med myrerne én gang for alle.

Skriv til os

23700152