Skadedyrsbekæmpelse

SKADEDYRSBEKÆMPELSE I NORDSJÆLLAND, BALLERUP, TAASTRUP, HELSINGØR M.FL.

Har du brug for akut og professionel skadedyrsbekæmpelse, er du kommet til den rette virksomhed. Vores skadedyrs ekspert kan hurtigt og effektivt bekæmpe alle slags skadedyr, lige fra væggelus og biller til duer og mus. Vi udfører skadedyrsbekæmpelse for både private boligejere, boligforeninger, institutioner og virksomheder.

Kontakt din lokale skadedyrs ekspert på tlf. 23 70 01 52, så kan vi hurtigt aktivere den relevante lokalafdeling og ud fra din adresse give dig effektiv skadedyrsbekæmpelse Helsingør, Storkøbenhavn (fx Ballerup og Tasstrup) eller Nordsjælland.

Kontakt os

Jeg er ikke en robot

 

FÅ PROFESSIONEL HJÆLP

Der er vigtigt, at du hurtigt søger professionel hjælp, da mange skadedyr hurtigt kan udrette store materielle og bakterielle skader, hvis de ikke bekæmpes i tide. Vi kan hurtigt spotte, hvilke dyr der er tale om og hvilken bekæmpelsesmetode, der er bedst at anvende i den givne situation. Vi kommer gerne forbi på et uforpligtende besøg og vurderer problemet og dets omfang.

HVORFOR VÆLGE KOMPLET SKADEDYRSSERVICE?

Der er mange gode grunde til, at du skal vælge os til at udføre din opgave.

  • Vi har branchens højeste serviceniveau
  • Vi udfører alle former for skadedyrsbekæmpelse
  • Veluddannede og meget engagerede medarbejdere
  • Døgnservice for kontraktkunder med specialkontrakt
  • Gratis rådgivning og inspektion

MILJØVENLIG SKADEDYRSBEKÆMPELSE

Hos Komplet Skadedyrsservice stræber vi os altid efter at udføre en så miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse som muligt. Vi anvender derfor blandt andet elektriske insektfangere og ugiftige fælder, der benytter sig af insekternes biologi og feromon, når vi skal lokalisere skadedyrene. Du kan derfor trygt kontakte os, hvis du ønsker en miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse i Nordsjælland, Storkøbenhavn eller Helsingør.

BESTIL EN PROFESSIONEL SKADEDYRS EKSPERT

Ring til os på telefon 23 70 01 52 eller skriv til os via vores kontaktformular eller på js@kompletservice.dk, hvis du har spørgsmål eller gerne vil bestille os til at udføre en professionel skadedyrsbekæmpelse i Helsingør, Storkøbenhavn eller Nordsjælland.

VORES NETVÆRK FOR ERHVERVSLIVET

’Vores netværk’ er et lokalt netværk, der holder til i den sydlige ende af Horsens. Netværket er baseret på fællesskab og hygge, og aktiviteter indbefatter alt lige fra gå- og løbeture til aftener med 3-retters menuer og læskende øl.

Ligesom ved vores golfnetværk behøver du ikke at have nogen bestemt baggrund for at melde dig ind i ’Vores netværk’. Du skal bare have en interesse i erhvervslivet og en ambition om at møde nye, ligesindede mennesker.

Skriv til os

23700152