BEKÆMPELSE AF SKÆGKRÆ

Skægkræ er et lille insekt, men det kan være til stor gene. De spreder sig lynhurtigt til hele hjemmet og er svært med bekæmpelse af skægkræ uden professionel hjælp. Derfor står vi klar til at hjælpe med udryddelsen af de små insekter for både private og erhverv.

LILLE INSEKT, STORT PROBLEM

Skægkræ minder om sølvkræ og -fisk, men bliver desværre hurtigt en endnu større plage. De kan kravle på lodrette flader og trives desværre ikke kun på badeværelset, men spreder sig nemt til hele huset. Har du først fundet et skægkræ i hjemmet, kan du godt forvente, at det snart bliver til et stort problem.

KEND DEM PÅ DERES UDSEENDE

Skægkræet får sit navn af dets “skæg” eller hår på hele kroppen. Den kan blive op til 2 cm lang, er behåret og har lange følehorn og halebørster. Du kender skægkræ på, at dens følehorn kan have op til samme længde som kroppen, og kroppen er mere behåret end sølvfisk. De er mørkegrå, skælklædt med hår og har ingen vinger.

SKÆGKRÆ ER NATAKTIVE

Skægkræ er aktive om natten, hvorimod de om dagen gemmer sig i revner, sprækker, afløb og andre mørke steder. Modsat lignende insekter lever skægkræ ikke kun i fugtige miljøer, men kan også findes, hvor der er tørt. Derfor er de ikke kun en plage på badeværelset, men i hele hjemmet. De lever i den gennemsnitlige hustemperatur og deres udvikling påvirkes først, når temperaturen overstiger 41 grader eller kommer under 11 grader. Det kan derfor være svært selv at bekæmpe skægkræ med temperaturændringer.

Kontakt os

Jeg er ikke en robot

 

PAS PÅ DINE BØGER OG MADVARER

Den lever i hele huset, selv i dine madvarer og tekstiler. Skægkræ har kraftige kæber, og kan leve af limrester og cellulose, som findes i papir. Derfor er især dine bøger, fotos og dokumenter et udsat element, hvis du er plaget af skægkræ. Dine planter kan også være udsat for skægkræ, hvor de blandt andet spiser døde insekter og blade.

INGEN SUNDHEDSFARLIG SKADE

Skægkræ kan leve op til 6 år og lægger i gennemsnit op til 300 æg. Derfor skal de udryddes hurtigst muligt, inden de har indtaget hele dit hjem. De er ikke til skade for mennesker, da de hverken kan bide eller er sundhedsfarlige. De kan dog stadig være til stor gene for dit velvære og for dit inventar.

Skægkræ er et forholdsvis nyt skadedyr i Danmark. De seneste år har det været en stor plage i Norge og det samme er nu tilfældet i Danmark. De er svære at bekæmpe og spreder sig hurtigt videre til andre lokaler og lejligheder.

BEKÆMPELSE AF SKÆGKRÆ I HJEMMET

Har du mistanke om skægkræ enten i hjemmet, på arbejdspladsen eller på et dokumentarkiv, så kontakt os. Selvom de er en forholdsvis ny art i Danmark, har vi mange års erfaring i bekæmpelse af skægkræ og andre insekter. Vi kommer hurtigst muligt, så du kan slippe af med problemet.

Når der er fundet skægkræ i et lokale eller lejlighed, skal de omkringliggende lokaler også undersøges, da insekterne desværre spreder sig nemt. Det er ikke nemt at komme skægkræ til livs, når det først har fundet sig til rette i dit hjem. Vi tilbyder professionel hjælp til effektiv bekæmpelse.

KONTAKT OS

Vi bekæmper skadedyr i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Kontakt os på telefon eller ved hjælp af kontaktformularen, så sender vi hjælp hurtigst muligt.

Skriv til os

23700152