BEKÆMPELSE AF MØL

Det er vigtigt, at du hurtigt kontakter et professionelt skadedyrsfirma, hvis din ejendom er blevet angrebet af møl. Møl spreder sig hurtigt, og de kan gøre stor skade på din ejendoms inventar, hvis der ikke bliver taget hånd om problemet i tide. Uanset om du har brug for professionel møl bekæmpelse som privatperson eller på vegne af en virksomhed, kan vi være behjælpelige. Vi har altid løsningen parat og er klar til hurtig udrykning. Med vores tre forskellige afdelinger i Nordsjælland og København, kan vi lynhurtigt rykke ud og angribe problemet.

Bestil en professionel bekæmpelse af møl i dit hjem eller til din virksomhed på telefon 23 70 01 52.

Kontakt os

Jeg er ikke en robot

 

TO HOVEDGRUPPER

Metoden til bekæmpelsen af møl afhænger af, hvilken type møl der er tale om. Der findes to hovedgrupper af møl; møl der går i fødevarer og møl, der går i tekstiler. Fødevaremøl findes ofte i madvarer i køkkenet, hvilket resulterer i dårlig hygiejne og madvarer, der må smides ud. Tekstilmøl findes ofte i skabe og kommoder, der indeholder tekstiler. Fælles for begge typer møl er, at de er aktive om natten, hvilket kan gøre det svært at danne sig et overblik over problemets omfang i dagstimerne.

BEKÆMPELSE AF FRØMØL OG KLÆDEMØL

Der findes mange forskellige arter af møl som også kan leve forskellige steder i hjemmet. To mølarter man ofte vil komme ud for i ens hjem er frømøl og klædemøl.

Frømøl lever ofte i ens planter, hvor der er fugtigt – derudover kan de gå ombord i madvare som mysli, havregryn, ris, mel, nødder, linser osv. Bekæmpelse af frømøl skal derfor ske hurtigst muligt fra, når man opdager frømøl i ens hjem.

Klædemøl lever derimod i ens klædeskab og andre steder, hvor man har tekstil. Så har du opdaget møl i dit klædeskab eller mindre huller i dit tøj – så kan det være du har klædemøl i hjemmet. Bekæmpelse af klædemøl skal ligesom mange andre skadedyr ske hurtigst muligt fra, når man opdager klædemøl i hjemmet.

PROFESSIONEL BEKÆMPELSE AF MØL

Hvis du vælger Komplet Skadedyrsservice til at udføre din bekæmpelse af møl, er du sikret en hurtig og grundig bekæmpelse til konkurrencedygtige priser. Vi tager ud til din ejendom eller virksomhed og ser på problemet. Når vi har fundet ud af, hvad der skal gøres, udformer vi et uforpligtende tilbud på møl bekæmpelse til dig. Vores medarbejdere er kompetente og veluddannede, og vi holder os opdaterede med den nyeste viden inden for feltet. Vi benytter altid de nyeste og mest miljøvenlige metoder til bekæmpelse af skadedyr. Vi lægger vægt på at tilbyde den bedste kundeservice i branchen.

KONTAKT KOMPLET SKADEDYRSSERVICE

Ønsker du at bestille en bekæmpelse af møl, eller ønsker du yderligere informationer?

Så kontakt os gerne på telefon 23 70 01 52 og få en uforpligtende samtale.

Skriv til os

23700152